DOĞA HAKKINDA

ANLAŞMALI KURUM ÖNERİN

DOĞA KARİYER

Doğa Kurumsal

Yükselen marka değeri ve öğrencilerine sunduğu ayrıcalıklarla dünyanın saygın eğitim kurumları arasındaki yerini alan Doğa Koleji, günümüz teknolojisini ve imkanlarını eğitime maksimum düzeyde dahil ederek kalıcı ve keyifli öğrenmenin kapılarını öğrencilerine açıyor. Doğa Koleji, sayısı 100 bini aşan personel, öğrenci ve veli kitlesi için farklı sektörlerle kurumsal anlaşmalar yürütüyor, anlaşmalar kapsamında ailenin her bireyi için fırsat ve kampanyalar düzenliyor. Çocuklara ve ebeveynlere yönelik düzenlenen kurumsal etkinlikler ise katılımcılara Doğa ayrıcalıkları ile tanışma, eğitimcilerimizle bir araya gelme ve çocuklarla kaliteli zaman geçirme imkanı sunuyor.

Çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize sunulan bu fırsat ve ayrıcalıkları sitemizden takip edebilir, renkli ve keyifli etkinliklerimize dahil olabilirsiniz.